Artikler, radio og TV
Kenneth Jensen bliver interviewet af Lokalavisen til deres Web-TV. Foto: Preben Gøttsche.

Artikler, radio og TV

På siden her finder du et udsnit af de artikler jeg har medvirket i, og de læserbreve jeg har fået trykt gennem årene.


Du kan også se udvalgte TV-indslag.


Kun artikler og indslag som findes på mediernes hjemmeside, eller hvor der er givet tilladelse til at gengive dem her på siden, er med.

Artikler og læserbreve

25.10.21

Kulturen i kommunen til debat

Artikel og interview i Lokalavisen Frederikssund om Kulturrådets debatmøde om kulturpolitikken forud for kommunalvalget den 16. nopvember 2021.

28.06.21

S: Transportforlig sikrer lokal vækst og fremkommelig

Artikel og interview med Rasmus Stoklund og mig om transportforliget, der sikrer både afskaffelse af broafgiften og færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen.

28.06.21

Brugerbetaling på Kronprinsesse Marys Bro afskaffes

Artikel om afskaffelsen af broafgiften i Lokalavisen Frederikssund.

28.06.21

Byråd: Motorvej er vores topprioritet

Artikel i Amtsavisen om motorvej og broafgift, hvori jeg tager afstand fra et brev borgmesteren har sendt, som anbefaler motorvejen fremfor afskaffelse af broafgiften.

27.05.21

Faldefærdig klub skal ind på skole

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om flytning af Klub Mix til midlertidige lokaler.

01.02.21

Genvalg til brobestyrelse gik ikke glat igennem

Artikel i Amtsavisen om udpegning af medlemmer til fjordforbindelsens bestyrelse - hvor jeg stemte imod udpegnig af to byrådsmedlemmer, da bestyrelsens eneste opgave er at opkræve afgifter fra brugerne.

08.01.21

Betalingsmodstander efter nyt bro-budget: Lavet på skrømt

Artikel i Amtsavisen hvor jeg interviewes om det nye budget som brobestyrelsen har udarbejdet - og som synes lovlig optimistisk.

18.12.20

Julehjælp med stort hjerte får Frederikssund Prisen

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om uddeling af årets Frederikssund Pris til Charlotte Drue for hendes indsats med julehjælp.

05.10.20

10 millioner kroner til inventar på folkeskoler

Artikel i Amtsavisen om den investering jeg sammen med Morten Skovgaard (V) i Uddannelsesudvalget har foreslået i skolernes inventar.

25.08.20

Borgere rasende over nyt vejskilt

Artikel i BT om misvisende skiltning i Hornsherred, der "lokker" folk over den nye betalingsbro, i stedet for at vise den kortere vej over den gamle og gratis bro.

01.07.20

Nej til flere boliger og mere støj i Sydbyen

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund om planer for udbygning af Sydbyen i Frederikssund, lige op af den nye fjordforbindelse. 

09.12.19

Forsvundne lastbiler udfordrer bro-økonomi

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om svigtende trafik på den nye fjordforbindelse, hvor navnlig frafæret af lastbiler har overrasket Vejdirektoratet.

06.12.19

Bank giver pris for kulturindsats i 40 år

Artikel i Amtsavisen om den seneste uddeling af Frederikssund Prisen til Margit Juel.

06.12.19

Mere end 40 års kulturarbejde blev anerkendt

Artikle i Lokalavisen Frederikssund om tildeling af Frederikssund Prisen til Margit Juel fra Græse Gl. Skole.

16.11.19

Kronprinsesse Marys Bro er upopulær

Artikel i BT om svigtende trafiktal på den nye betalingsbro.

14.11.19

Bilisterne gider den ikke - men minister tror stadig på milliarddyr bro

Artikel fra TV2 og TV2 News om de svigtende trafiktal på den nye betalingsbro, som ikke overrasker blandt andre mig. Folk vil ikke betale for at krydse fjorden.

02.10.19

Efter åbning af ny betalingsbro: Så mange har valgt at krydse den

Artikel fra TV2 Lorry om de første dages erfaringer med - og trafiktal på - den nye bro, og hvad jeg mener om det.

01.10.19

Massive bro-protester fortsætter efter åbningen

Interview i Lastbilmagasinet om det arbejde som borgergruppen "Broafgift? Nej tak!" fortsætter - også efter broen er åbnet.

28.09.19

Protestgruppe hylder bro - men fortsætter kamp mod betaling på mandag

Artikel og TV-indslag fra TV2 Lorry om borgergruppen "Broafgift Nej Tak!" som deltager ved broåbningen, de fortsatte protester imod afgiften og det faktum, at der ikke er broen men alene broafgiften man er utilfredse med.

24.09.19

Stadig nej tak til broafgift på Kronprinsesse Marys Bro

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om kampen om kampen imod broafgifterne på den nye fjordforbindelse - en kamp som iflg. Kenneth Jensen langt fra er en død sild.

17.09.19

Gruppe mod brugerbetaling viser fanen ved broindvielse

Artikel i Amtsavisen om initiativer fra "Broafgift? Nej Tak! på til broindvielsen den 28. september.

19.08.19

Vejdirektoratet erkender bommert

Artikel om ulovligt opsatte reklameskilte for den nye fjordforbindelse, som Vejdirektoratet må tage ned igen efter at blandt andre Kenneth har politianmeldt dem.

20.06.19

Fire socialdemokrater vil være borgmester

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om det forestående valg af borgmesterkandidat i Socialdemokratiet, hvor 

medlemmerne af partiet har foreslået fire kandidater, nemlig Kenneth Jensen, Lars Jepsen, Susanne Bettina Jørgensen og Tina Tving Stauning. 

19.06.19

Fire vil være borgmesterkandidat for S

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om valget af borgmesterkandidat for socialdemokratiet. 

07.05.19

Valget i glimt

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om opsætning af iæjenfaldende banner imod brugerbetaling på broen i anledning af folketingsvalget.

07.05.19

Livslang spejderindsats blev belønnet

Artikel i Lokalavisen Hornsherred om uddeling af Frederikssund Prisen fredag den 26. april til spejderleder og divisionschef Alice Linning fra Ege Division. 

29.04.19

Livslang spejderindsats blev belønnet

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om uddeling af Frederikssund Prisen fredag den 26. april til spejderleder og divisionschef Alice Linning fra Ege Division. 

25.02.19

Lydhørhed men ingen løfter

Artikel i Hornsherred Lokalavis om at formanden for Folketingets transportudvalg har været forbi Frederikssund for at mødes med de to partifæller; folketingskandidat Rasmus Stoklund og byrådsmedlem Kenneth Jensen.

20.02.19

S: Motorvej bør følge ny bro

Artikel på forsiden af Frederiksborg Amts Avis om at formand for Folketingets Transportudvag, Lennart Damsbo-Andersen (A), onsdag besøgte Frederikssund for - med udsigten til byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro - at tale med sine partifæller folketingskandidat Rasmus Stoklund og byrådsmedlem Kenneth Jensen (th.) om konsekvenserne af at mangle en motorvej og om brugerbetaling på den nye bro.

17.02.19

Erling skal betale 400.000 kroner i broafgift: 'Nærområdet bliver ødelagt'

Artikel på DR's hjemmeside om de alvorlige konsekvenser som broafgiften på den nye fjordfornbindelse får for vores lokale erhvervsliv.

14.02.19

Virksomhedsleder: Lastbilforbud kommer til at koste os dyrt

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om at mens de private bilister fremover frit kan vælge, om de vil bruge den eksisterende bro eller den kommende højbro, er lastbiler tvunget til at bruge den nye bro. Urimeligt, lyder det fra virksomhedsejer og fra mig.

18.01.19

Hverken for eller imod ER hverken for eller imod

Debatindlkæg i Frederiksboprg Amts Avis af tidl. folketingsmedlem Klaus Hækkerup (A) om betydning af hverken at stemme for eller imod i en sag - fx om ny fjordforbindelse.

03.01.19

Klistermærkerne er klar

Artikel i Hornsherred Lokalavis om den nye underskriftsindsamling og de nye klistermærker imod broafgiften.

18.12.18

Kampen mod broafgifter fortsætter

Artikel i Hornsherred Lokalavis om min og blandt andre Stefan Ramussens fortsatte kamp for afskaffelsen af brugerbetalingen på den nye fjordforbindelse over Roskilde Fjord.

01.12.18

Pendlere på Kronprinsesse Marys Bro får skattefradrag

Artikel på tv2lorry.dk om pendlerfradraget på den nye fjordforbindelse, som et "lille plaster på såret" for brugerbetalingen. Fradraget ændrer ikke på det uanstændige i broafgiften, hvad jeg også er citeret for i artiklen.

27.11.18

Biograffolk løb med Frederikssund Prisen

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om uddelingen af Frederikssund Prisen i Skibby kino den 24. november, med citater af blandt andet min tale.

26.11.18

Kulturpris til engageret ægtepar

Artikel i Frederiksbrog Amts Avis den 26. november, om tildelingen af Frederikssund Prisen til Hanne og Peter Jørgense fra Skibby Kino.

01.10.18

Over 100 millioner til børne- og ungeområdet i Frederikssund Kommune

Med den netop indgående budgetaftale for 2019-2022 tilføres vores børne- og ungeområde i Frederikssund Kommune over 100 millioner kroner i de kommende fire år. Dermed gøres dommedagsprofetier for vores folkeskole til skamme, og vi kan forhåbentlig begynde at se fremad, og igen tale vores skolevæsen op, og drøfte udvikling i stedet for afvikling.

30.08.18

Socialdemokratiet siger nej til skolebesparelser

Læserbrev i blandt andet Lokalavisen Frederikssund om de igangværende budgetforhandlinger, hvor jeg - og resten af min byrådsgruppe - siger fra over for forringelserne af skoleområdet og vores velfærd.

22.08.18

Hvornår er noget en chikane?

Læserbrev i Frederiksborg Amts Avis, affødt af snakken om chikaner - eller trafikregulerende tiltag - på J.F. Willumsensvej som igen fylder lidt i medierne. Vi er på rette vej, men slet ikke i mål. Det tillader jeg mig at gøre lidt betragtninger om i dette indlæg.

07.08.18

Vejdirektoratet vil genere bilister med trafikpropper i Frederikssund

Artikel på bygtek.dk om min henvendelse til transport- bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen med en række spørgsmål vedrørende såvel den nye som den gamle fjordforbindelse.

26.06.18

Oaks' formand løb med sejren ved hjemmebanekamp

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om uddeling af Frederikssund Prisen til formand for Frederikssund Oaks, Michael Hansen.

13.04.18

Endnu en gave, som vi ikke kan afslå?

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund angående forslaget om indføresle af pendlerfradrag på den nye fjordforbindelse.

04.04.18

Endnu en gave, som vi ikke kan afslå?

Debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis angående forslaget om indføresle af pendlerfradrag på den nye fjordforbindelse.

14.03.18

Mangel på elever truer skole

Artikel og interview i Frederiksborg Amts Avis om de økonomiske udfordringer som Fjordlandsskolen oplever - og mit bud på en løsning.

27.02.18

Klager til ministeren over nedtagning

Artikel og interview i Hornsherred Lokalavis om min klage til transportministeren over Vejdirektoratets nedtagning af banner imod brugerbetaling på den nye bro.

27.02.18

Minister fik indblik i ungeindsats

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om innovatinsminister Sophioe Løhdes besøg i Frederikssund for at høre om vores SSP- og ungeindsats.

26.02.18

Ministerbesøg på ungekontakten

Artikel på frederikssund.dk om innovatinsminister Sophioe Løhdes besøg i Frederikssund, hvor hun blandt andet besøgte Ungekontakten.

16.01.18

Nej-tak bannere er utroligt lette at få øje på

Artikel og interview i Hornsherred Lokalavis om det nyeste middel i kampen mod brugerbetaling på den nye fjordforbindelse: Store abnnere i Hornsherred og Frederikssund.

27.12.17

Der var ikke olie nok til alle fakler

Artikel og interview i Hornsherred Lokalavis om fakkeloptoget imod brugerbetaling den 15. december.

23.12.17

Hjælp til klubber og aftenskoler

Artikel og interview i Lokalavisen Frederikssund om ekstra håndsrækning til kommunens foreninger og aftenskoler her sidst på året.

18.12.17

Borgere gik fakkeltog i protest mod betalingsbro

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om fredagens fakkeloptog mod brugerbetaling.

15.12.17

Borgere i fakkeltog mod betalingsbro: "Vi er rasende"

Artikel og TV-indslag på tv2lorry.dk om fredagens fakkeloptog mod brugerbetaling.

11.12.17

Endnu sværere at passere den gamle bro

Artikel og interview i Horsherred Lokalavis om de trafikregulerende tiltag som Vejdirektoratet planlægger på J.F. Willumsensvej og den gamle bro.

11.12.17

Ny underskriftsindsamling mod brugerbetaling

Artilel med interview i Hornsherred Lokalavis om den protestbevægelse der har rejst sig mod brugerbetaling, og som jeg er en del af.

06.12.17

Hov: Otte i Folkeoplysningsudvalget?

Artilel i Frederiksborg Amts Avis om kludder i konstituteringen vedrørende Folkeoplysningsudvalget..

05.12.17

Bro-modstander: "Uanstændigt"

Interview i Lokalavisen Frederikssund om min forargelse over Vejdirektoratets forslag til at begrænse fremkommeligheden og skabe trafikpropper på J.F. Willumsensvej og Kronprins Frederiks Bro.

01.12.17

Minister: Bro-betaling var forudsætning

Artilel i Lokalavisen Frederikssund om brugerbetaling på den nye fjordforbindelse.

22.11.17

Her er de 23 nye byrødder

Artilel med oversigt over det nye byråd fra Lokalavisen Frederikssund.

22.11.17

Her er de 23 nye byrådsmedlemmer

Artilel med oversigt over det nye byråd i Frederiksborg Amts Avis

21.11.17

Stilhed før storm på valgsted

Interview og artikel i Frederiksborg Amts Avis om valgdeltagelsen på Græse Bakkebyskolen efter den første time.

21.11.17

Børnevalg skal gavne demokratiet

Intervier i Frederiksborg Amtsavis om børns mulighed for stemme ved dette kommunalvalg.

09.11.17

Hold fingrene væk fra kulturhusene

Indlæg i Lokalavisen Frederikssund skrevet med min byrådskollega, Susanne Bettina Jørgensen, om at vi ikke vil hverken spare på eller centralisere driften af vores kulturhuse.

31.10.17

En stor misforståelse!

Indlæg i Lokalavisen Frederikssund om at vi i Socialdemokratiet hverken vil ansætte flere akademikere i kommunen eller hæve skatten.

10.10.17

Rød blok vil hæve skoleydelse

Artikel på forsiden af Frederiksborg Amts Avis og på sn.dk om det fald i elevtallet på landets produktionsskoler - herunder også vores egen i Frederikssund - som regeringens reduktion i skoleydelsen sidste år har betydet. Den kæmper jeg for at få ændret.

28.09.17

Fokus tilbage på den lokale klubånd

Artikel i Hornsherred Lokalvis om de senere års idræts- og kulturpolitik i Frederikssund Kommune som i høj grad har handlet om centralisering, Space Management og store nye anlæg i Frederikssund. Det ønsker Socialdemokratiet at gøre op med i de kommende år.

22.08.17

Spild af penge

Indlæg i Hornsherred Lokalavis og Lokalavisen Frederikssund om kommunens deltagelse i Kulturmetropol Hovedstaden, som jeg fra første dag har ment er spild af penge - og de foreløbige erfaringer har kun bevist dette.

18.08.17

Tilbud om en aktiv fritid

Artikel på frederikssund.dk om udgivelsen af de to kataloger "Aktiv Fritid" og "Fritidspasset" med en palet af fritidstilbud til borgere i alle aldre.

21.06.17

ORI for sin erstatningsbane

Det har været en lang og sej kamp, med mange omveje og en række ufine tacklinger lige før mål. Men sikkert er det nu, at ORI får sin erstatningsbane, og at den anlægges på deres stadion på Bjergvejen i Frederikssund.

23.05.17

Sejlsportens lokale ildsjæl fik Frederikssund Prisen

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om årets første uddeling af Frederikssund Prisen. Den gik til Christian Sparre Hangel for hans store indsats for juniorsejlsporten.

07.03.17

Hæder til idrætten og foreninger

Artikel i Hornsherred Lokalavis om den årlige prisfest med uddeling af leder-, idræts- og fritidspriser for 2016.

06.03.17

S: Brug biblioteks-penge på moderne formidling

Interview i Lokalavisen Frederikssund om idéer for et nyt hovedbibliotek på Fioma-grunden, som skal være meget mere end "bare" et bibliotek.

02.03.17

Hæder til idrætsfolk og foreninger

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om den årlige prisfest med uddeling af leder-, idræts- og fritidspriser for 2016.

01.03.17

Udfordret formand fik lederpris

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om tildelingen af årets lederpris 2016 til Lene Lyberg

28.02.17

Hundredvis af nye medlemmer i Idrætslivet

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om medlemsfremgang i foreningslivet i kommunen.

28.02.17

Hæder til idrætten og foreninger

Artikel på Frederikssund Kommunes hjemmeside om den årlige prisfest med uddeling af leder-, idræts- og fritidspriser for 2016.

23.02.17

Idrætten oplever medlemsfremgang

Artikel og interview på Frederikssund Kommunes hjemmeside om fremgang i medlemstallet i vores lokale foreninger.

23.09.16

Tror fortsat på klub-integration

Interview i Lokalavisen Frederikssund om Folkeoplysningsudvalgets beslutning om at afsætte penge til at ansætte studentermedhjælpere, der skal hjælpe flygtninge ind i sportsklubber og andre foreninger.

29.08.16

Fest og sport på Kalvøen

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om blandt andet uddelingen af Frederikssund Prisen til Peter Kyster fra TEAM2010.

19.08.16

Stor interesse for nye lokalefordelingsregler

Nyhed på kommunens hjemmeside om stort fremmøde fra foreningslivet i Frederikssund Kommune, da der torsdag den 18. august blev diskuteret nye regler for fordeling af lokaler til foreningerne.

08.05.16

Vagtskifte i Kulturrådet

Artikel og interview i Lokalavisen Hornsherred om formandsskifte i Kulturrådet, hvor jeg efter 14 år har valgt at træde lidt i baggrunden.

05.05.16

Skiftedag i Kulturrådet

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om mit valg om at træde tilbage som formand for Kulturrådet.

26.04.16

Ser gerne på alternative klubbesparelser

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund om den planlagte lukning af Klub Nord og Dyreklubben i Frederikssund.

21.03.16

Livslang gymnastikindsats hædret

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om årets første uddeling af Frederikssund Prisen til Britta Isaksen fra Kreds 57 i Ferslev og Skibby.

18.03.16

Foreningslivet blev støttet med 3,6 mio. kr.

Nyhed og interview på Frederikssund Kommunes hjemmeside om den årlige tilskudsfordeling til kommunens foreninger.

01.03.16

Årets “stjerner” er fundet

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om årets uddeling af Idræts-, fritids- og lederpriser den 28. februar i Slangerup.

01.03.16

Idrætten og foreningerne blev hædret

Nyhed på Frederikssund Kommunes hjemmeside om Folkeoplysningsudvalgets prisfest.

29.02.16

Priser til Annelise, Melina og Holger

Artikel om Folkeoplysningsudvalgets årlige prisuddeling i Slangerup Idræts- og Kulturcenter.

23.02.16

Integration: Penge til foreninger

Artikel og interview af Jesper Kappel i Lokalavisen Frederikssund om Folkeoplysningsudvalgets beslutning om at afsætte penge til aktiviteter for flygtninge i kommunens foreninger.

11.02.16

Ny hjemmeside for kulturen

Artikel og interview af Jesper Kappel i Lokalavisen Frederikssund om relanceringen af Kulturrådets hjemmeside.

04.02.16

Ny guide til kunsten i kommunen

Artikel og interview af Jesper Kappel i Lokalavisen Weekend om kommunens nye kunstindex på Internettet.

28.01.16

Socialdemokrater skifter ud

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om udskiftning i den Socialdemokratiske byrådsgruppe, der blandt andet betyder at jeg genindtræder i Uddannelsesudvalget.

12.12.15

Fremsynet fritidspolitik

Læserbrev i Loklavisen Frederikssund om kommunens nye Fritidspolitik.

10.12.15

Grethe Herltoft kæmpoer de ældres sag

Artikel i Lokalavisen Hornsherred om uddelingen af årets sidste Frederikssund Pris, der blev givet til Grethe Herltoft fra Skibby.

25.06.15

Forlængelse af Ny Landerslevvej igen i spil

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om den nye fjordforbindelse, hvor jeg stemte imod en forlængelse af Landerslevvej.

25.02.15

Ro-leder og taekwondo-talent hædret

Artikel i Lokalavisen om Folkeoplysnigsudvalgets årlige uddeling af priser ved den store prisfest.

24.02.15

Pris til roklub-ildsjæl og taekwondotalent

Artikel om Frederiksborg Amts Avis om årets prisvindere ved Folkeoplysningsudvalgets prisuddeling.

24.02.15

Flertal for fastholdelse af skoleoverbygning

Debatindlæg i Lokalavisen om at Socialdemokraterne stadig søger flertal i Byrådet for at fastholde overbygningen på Solbakkeskolen.

22.02.15

Tid til idræts- og lederpriser

Artike i Frederiksborg Amts Avis om den forestående uddelig af idræts- og lederpriser.

13.02.15

Pris til lokal nødhjælps-ildsjæl

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om årets første Frederikssund Pris der gik til Carsten Pontoppidan for hans nødhjælpsindsats.

12.02.15

Pris til aktiv nødhjælper

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om prisuddeling til Carsten Pontoppidan.

18.01.15

S og V skyder Lysgaard-ønske ned

Artikel og interview i Lokalavisen Frederikssund om Borgerlistens forslag om at nedlægge Folkeoplysningsudvalget.

08.10.14

Erhvervsdirektør: Har ikke råd til udsættelse

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om nye undersøgelser af miljøet i forbindelse med den nye fjordforbindelse.

08.10.14

EU-dom sår ny tvivl om højbro over Roskilde Fjord

Artikel og interview i fagbladet Ingeniøren om den nye fjordforbindelse.

25.08.14

Prisbelønnende start på jazzfestival

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om prisuddelingen ved SNake City Jazzfestival til Jørgen Christensen.

22.08.14

Jazzåbning med hæder

Artikel i Lokalavisen Frederikssund om årets anden uddeling af Frederikssund Prisen, der denne gang gik til Jørgen Christensen fra Snake City Jazzfestival.

11.06.14

Unicyklist fik Frederiksssund-pris

Artikel i Lokalvisen Hornsherred om Unicyklisternes træner, Tania Olsen, der fik sig en overraskelse i form af en pris og 2500 kroner til Blå Nat i Jægerspris.

10.06.14

Frivillig cykeltræner modtog hæder ved »Blå Nat«

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om overrækkelsen af årets første Frederikssund Pris.

21.04.14

Elværket fejrer det 100. år

Artikel og interview i Frederiksborg Amts Avis om Elværkets 100 års fødselsdag i april 2014.

07.04.14

Det gamle elværk fylder 100 år

Det varer ikke længe før, at det gamle elværk i Frederikssund runder 100 år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

04.04.14

Elværket runder 100 år

Artikel med interview i Lokalavisen Frederikssund om Kulturhuset Elværkets 100 års fødselsdag,

29.11.13

Nyt byråd: Tina får travlt

Artikel i Lokalavisen Hornsherred om socialdemokraternes fordelig af sine otte byrådsmedlemmer på de forskellige udvalgsposter.

28.11.14

Socialdemokratiske udvalgsposter er på plads

Artikel i Frederiksborg Amts Avis om fordelingen af de socialdemokratiske poster efter valget.

25.11.13

Jubilæum udløste pris

Artikel i Lokalavisen Hornsherred om at Henrik Kyvsgaard fra Skibby Badmintonklub fik årets sidste Frederikssund Pris i 2013.

11.11.13

Dalby får kunstgræsbane

Interview af David Foli i Lokalavisen Hornsherred den 11. november om at der nu også kommer en ny kunstgræsbane til Hornsherred.

29.10.13

IT sikrer skole-fremgang

Artikel af Henrik Gregersen i Lokalavisen Frederikssund den 29. oktober med interview af Kenneth om at Produktionsskolen i Skibby har succes med både at fastholde flere unge - og samtidig kan flere vinke farvel til stedet på en god måde.

22.10.13

Pris til Kulturhus-pionér

Artikel af David Foli i Lokalavisen Hornsherred den 22. oktober om tildelingen af Frederikssund Prisen til Maia Petterson fra Kulhuse Kultur- og Medborgerhus.

15.10.13

Politisk hævn og latterlige anklager

Artikel og interview af David Foli i Lokalavisen Hornsherred den 15. oktober hvor borgernes Liste beskylder Kenneth og Socialdemokratiet for politisk hævn.

08.10.13

Fjordsti i hårdknude: Udvalg møder lodsejere

Interview i Lokalavisen Hornsherred den 8. oktober 2013 om at der nu foregår en positiv dialog med de lodsejere, som ikke ønsker at afgive jord til sidste etape af Fjordstien.

17.09.13

Sikre skoleveje prioriteres højt

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund den 17. september 2013 om skolevejene i kommunen, som svar på kritik rejst af Berit Dangaard Brouer i sidste uges avis.

05.09.13

Hædret for ungdomsindsats

Artikel i Lokalavisen Frederikssund den 5. september 2013 om at Anne Engesgaard fra Slangerup Badmintonklub søndag den 1. september fik overrakt Frederikssund Prisen for sit arbejde med de unge i klubben.

22.08.13

Lockout-penge skal gå til trivsel

Interview i Lokalavisen Frederikssund den 22. august 2013 om at Opvækst- og uddannelsesudvalget har bevilget 3,9 mio. kr. til at arbejde med inklusion, og med de faglige, sociale og personlige kompetencer hos børnene i kommunens folkeskoler.

28.06.13

Overskudsvarme kan spare penge

Artikel og interview i Frederiksborg Amts Avis den 28. juni om et nyt samarbejde mellem E.ON og Haldor Topsøe i Frederikssund som skal sikre borgerne billigere fjernvarme.

11.06.13

Genbrugs-varme for millioner

Artikel og interview i Lokalavisen Frederikssund den 11. juni om et nyt samarbejde mellem E.ON og Haldor Topsøe i Frederikssund som skal sikre borgerne billigere fjernvarme, og som samtidig vil reducere udslippet af CO2 med 147.000 tons.

14.05.13

Lokalplan på plads

Artikel og interview i Lokalavisen Hornsherred den 14. maj om den nye lokalplan for Produktionsskolen i Skibby der åbner mulighed for at skolen kan danne ramme om en lang række kulturelle arrangementer.

30.04.13

120 store elever bliver mobbet

Interview i Lokalavisen Frederikssund den 30. april vedrørende resultaterne omkring mobning i den nye livstilsundersøgelse vi har fået udarbejdet i Opvækst- og Uddannelsesudvalget.

29.03.13

Slagter Kurt hædret

Årets første Frederikssund Pris gik til Kurt Mikkelsen fra Lundebjerggård. Læs om prisoverrækkelsen i denne arikel fra Lokalavisen Frederikssund.

19.02.13

Nævekamp om placering af kampsportscenter

Artikel i Lokalavisen Frederikssund den 19. februar af Kristina Schønnemann, indeholdende interview med bl.a. mig om placeringen af et eventuelt nyt kampsportscenter i Frederikssund.

29.01.13

Vindmøller i modvind

Artikel i Lokalavisen Hornsherred den 29. januar af David Foli, hvor jeg bliver interviewet om kommuneplanens udpegning af områder til opsætning af vindmøller.

08.01.13

"Teaterpyroman" hædret

Lene Jensen fra den lokale Ferslev-teatergruppe under idrætsforeningen Kreds 57 fik mellem jul og nytår uventet hæder i form af Frederikssund Prisen. Læs artiklen fra Lokalavisen Hornsherred.

06.12.12

Frederikssund Teaters grand old lady hædret

Læs artiklen i Lokalavisen Frederikssund den 6. december, om uddelingen af Frederikssund Prisen fra Arbejdernes Landsbank til Elin Bjerre fra Frederikssund Teater og Frederikssund Børneteater.

17.11.12

Byrådsmedlem trodser uheld og sygdom

Større portræt i Frederiksborg Amts Avis den 17. november 2012 om hvordan et trafikuheld i 1999 forandrede mit liv, men ikke kunne undertrykke min politiske interesse.

24.09.12

Lokalplan skal give mere kultur

Læserbrev i Frederiksborg Amts Avis den 22. september 2012 om planerne for en ny lokalplan for Produktionsskolen i Skibby, der muliggør en bredere anvendelse af skolens bygninger og arealer.

20.09.12

Stort landsmøde til fordel for kultur

I weekenden den 21. til 23. september er Kulturrådet i Frederikssund vært for en stor kulturkonference. Læs artikel i Frederiksborg Amts Avis den 20. september 2012 om konferencen.

28.08.12

Nyt uddannelsestilbud til unge

Artikel i Lokalavisen Hornsherred den 28. august 2012 om det nye uddannelsestilbud til unge i Frederikssund påProduktionsskolen i Frederikssund (PFFU).

23.08.12

Nyt tilbud om uddannelse til unge i Frederikssund

Artikel i Lokalavisen Frederikssund den 23. august 2012 om det nye uddannelsestilbud til unge i Frederikssund påProduktionsskolen i Frederikssund (PFFU).

22.08.12

Spritny uddannelse for unge

Artikel i Frederiksborg Amts Avis den 22. august 2012 om nyt uddannelsestilbud til unge i Frederikssund, som jeg står bag sammen med UU Vest og Produktionsskolen i Frederikssund (PFFU).

17.07.12

Ny friskole fokuserer på bevægelse

Artikel på Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside den 17. juli 2012, hvor jeg bliver interviewet om spørgsmålet om mere motion og bevægelse i undervisningen, i anledning af åbningen af to nye friskoler i Frederikssund Kommune fra august 2012.

03.07.12

Hvad blev der af principperne?

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund af Per Gottlieb om byrådets kovending i sagen om ny fjordforbindelse.

15.06.12

Byrådets hemmelige formel forbliver hemmelig

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund af Preben Gøttsche, hvori han efterlyser den formel hvormed Byrådets flertal vil holde Frederikssunds borgere økonomisk skadesløse, nu hvor de anbefaler transportministeren at bygge en brugerfinansieret højbro over Roskilde fjord.

06.06.12

Politikere: "Vi kan altid gøre det bedre"

Artikel i Lokalavisen Frederikssund den 6. juni 2012 om arbejdet med det gode børneliv, og Kenneths rundtur til institutioner og fritidstilbud sammen med Jette Christensen.

19.05.12

Borgmester afviser vej-kritik: Bedre sammenhæng i byen

Artikel på Lokalavisen Frederikssunds hjemmeside 19. maj 2012, hvor borgmester Ole Find Jensen afviser bl.a. min bekymring for fremkommeligheden på Kronprins Frederiks Bro i forbindelse med anlægget af en ny betalings-højbro.

19.05.12

Trafik skal flyttes til en ny højbro

Artikel i Frederiksborg Amts Avis 19. maj 2012 om fremkommeligheden på Kronprins Frederiks Bro i forbindelse med anlægget af en ny betalings-højbro.

18.05.12

Fuldt forståeligt at Kenneth Jensen stemte blankt

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund af Niels H. elberling, hvori han støtter at jeg undlod at stemme i sagen om ny fjordforbindelse.

18.05.12

Det gode børneliv

Debatindlæg i Lokalavisen Frederikssund skrevet sammen med Jette Christensen, om arbejdet med ny Børne- og ungepolitik, og hvad der skal til for at give børn og unge et godt liv.

17.05.12

Bro-kritiker undlod at stemme

Artikel af Henrik Gregersen på Lokalavisens hjemmeside. I årevis har han kæmpet for en lang tunnel som løsning på trafik-problemerne. Onsdag undlod Kenneth Jensen som den eneste at stemme for anbefalingen af en brugerbetalt højbro.

16.05.12

Byråd siger ja til brugerbetaling på højbro

Artikel på Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside den 16. maj, og i avisen den 18. maj 2012 om Byrådets svar til transportministeren angående ny fjordforbindelse, hvor jeg som den eneste ikke stemte for.

16.05.12

Byrådet godkender brugerbetaling på bro: Det sagde politikerne

Artikel på Lokalavisen Frederikssunds hjemmeside den 16. maj 2012 med citater fra debatten i byrådssalen samme aften om byrådets svar til transportministeren på hans henvendelse om en ny fjordforbindelse.

16.05.12

Byrådsmedlem stemmer ikke for en betalingsforbindelse

Artikel på Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside den 16. maj 2012 om at jeg ikke stemmer for byrådets svar til transportministeren på hans henvendelse om en ny fjordforbindelse.

23.04.12

Dalby-leder hædret

Fredag den 20. april uddelte Kenneth Jensen (A) Frederikssund Prisen til Dalbys leder gennem 46 år, Kent Ustrup, sammen med filialdirektør Per Jegsen Schmidt fra Arbejdernes Landsbank. Læs artiklen her fra Lokalavisen Frederikssund.

22.04.12

Hædersbevisning til Kent Ustrup

Artikel på Frederikssund Kommunes hjemmeside om uddelingen af årets første Frederikssund Pris i 2012 der gik til Dalby IF's formand gennem de sidste 46 år, Kent Ustrup.

27.03.12

Tilbageslag for uddannelsesmulighederne i Frederikssund

Debatindlæg i Lokalavisen Hornsherred den 27. marts, og på avisens hjemmeside den 22. marts 2012 om Erhvervsskolen Nordsjællands helt urimlige beslutning om at lukke afdelingen i Frederikssund med kun 14 dages varsel.

08.03.12

Politikere sætter unges hashmisbrug under lup

Artikel i Lokalavisen Frederikssund/Egedal den 8. marts 2012 om det formodede tiltagende problem med misbrug af blandt andet hash blandt de unge i Frederikssund Kommune.

20.01.12

Skør forskønnelse? Grimme elmaster i Roskilde Fjord bliver erstattet af bro

Artikel på Ingeniørenshjemmeside om elmaster og fjordforbindelse i Roskilde Fjord.

Radio- og TV-indslag

10.05.21

Udskældt brobetaling skal genforhandles

Indslag i TV2 Lorry om opblødningen på Christiansborg i forhold til at se på broafgifterne igen.

24.08.20

Nye skilte sender biler over betalingsbro

Indslag i TV2 Lorry om ny skiltning mod Frederikssund. Den gamle skiltning der viste i retning af en både hurtigere og gratis vej, er blevet erstattet af nye, der i stedet viser i retning af ny betalingsbro og undlader at oplyse om den gamle vej.

24.02.20

Usikkerhed om finansiering af
Kronprinsesse Marys Bro

Indslag i TV2 Lorry, hvori både borgere, en trafikforsker og jeg udtrykker manglende tiltro til at regnestykket bag broens økonomi, og de forventede trafiktal, nogensinde kommer til at hænge sammen.

30.10.19

Trafiktal for Kronprinsesse Marys Bro

Indslag i TV2 Lorry onsdag den 30. oktober 2019, om at bilisterne fravælger den nye bro i protest mod brugerbetalingen. I stedet køres stadig over den gamle bro, eller syd om Hornsherred.

28.09.19

Betaling har mødt stor kritik

Indslag i TV2 Lorry lørdag den 28. september 2019, optaget ved åbningen af Kronprinsesse Marys Bro.

28.09.19

Broindvielse med betalingsprotest

Indslag i P4 Weekend København lørdag om brugerbetalingen på broen, og de argumenter jeg bliver ved med at fremføre i arbejdet for at få afgiften afskaffet. 

19.08.19

Vejdirektoratet fjerner skilte ved bro

Indslag i TV2 Lorry mandag den 19. august 2019. Indslaget indeholder et interview om at styregruppen bag nej til broafgift har politianmeldt Vejdirektoratet for ulovligt at have opstillet en række reklameskilte for den nye bro.

21.05.19

TV2 Lorry: Valg i privaten

Valgdebat mellem de tre folketingskandidater Anders Samuelsen, Trine Torp, Eigil Hulgaard og kristian Hedegaard og tre borgere - heriblandt Kenneth - om brugerbetalingen på den nye bro.

17.02.19

DR P4 København om ekstraomkostning for vognmænd

Interview i de regionlae nyheder på DR P4 København om  afgiften på Kronprinsesse Marys Bro - og omvejen for vores lokale vognmænd.

10.02.19

Rasende vognmænd: Betalingsbro koster os kassen

Indslag og interview i TV2 Lorry om at lastbiler ikke længere må køre over den gratis Kronprins Frederiks Bro og bliver derfor tvunget til at betale broafgift.

07.05.18

Så ligger brotaksterne fast

Indslag og interview med mig i TV2 Lorry om de omstridte bro-takster over den nye Kronprinsesse Marys bro ved Frederikssund, der åbner i slutningen af 2019, der endelig vedtaget.

29.04.18

Ny plan for VInge

Indslag i TV2 Lorry, med et interview med mig, om byrådets godkendelse af en ny proces- og aktivitetsplan for Vinge, der inden for det næste år skal munde ud i en egentlig ny plan for Vinge C..

15.12.17

Stort fakkeloptog i protest mod brugerbetaling

Reportage i TV2 Lorry fra demonstrationen fredag eftermiddag imod brugerbetaling på den nye fjordforbindelse. Reportagen indeholder også et interview med mig.

10.10.17

Rød blok vil have skoleydelsen hævet til det gamle niveau

Indslag i de regionale nyheder på P4 København, affødt af artikel og interview i Frederiksborg Amts Avis i dag om konsekvenserne for produktionsskolerne, efter skoleydelsen blev sat ved ved årsskiftet..

31.08.17

Radioindslag om lukkedage

Indslag i de regionale nyheder på P4 København affødt af Købehavn Kommunes planer om at genindføre lukning af deres daginstitutioner tre uger hver sommer, for at spare 30 mio. kr. I Frederikssund Kommune afskaffede vi med succes lukkeugerne i 2016.

03.03.17

Prisfest 2017: Om meget af det andet

Indslag på fjordbold.dk om overrækkelse af årets idræts-, fritids- og lederpriser fra Folkeoplysningsudvalget i Frederikssund.

02.03.17

Prisfest 2017: Hånd- og fodboldfolket på podiet

Indslag på fjordbold.dk om overrækkelse af årets idræts-, fritids- og lederpriser fra Folkeoplysningsudvalget i Frederikssund.

12.09.15

Indslag om ORI's kunstgræsbane

Interview på fjordbold.dk om forsinkelsen af projektet med en ny kunstgræsbane på ORI's anlæg på Bjergvej i Frederikssund.

11.09.15

Indslag om fodboldbaner og talentpulje

Interview og reportage på fjordbold.dk om forslaget om at spare fem fodboldbaner væk, opstregning af baner og puljen til talentudvikling.

09.09.15

Indslag om ny hal på Ådalens Skole

Interview og reportage om kommunens nyeste skole- og sportshal: Ådalshallen på Ådalens Skole i Frederikssund.

Bragt på fjordbold.dk den 9. september 2015.

09.10.14

Frustration over endnu en broforsinkelse

Interview i TV Lorrys aftensudsendelse om en EU-dom der risikerer at forsinke den nye bro over Roskilde Fjord.

30.04.14

TV Nordsjælland om Elværkets 100 års fødselsdag

Interview med Kenneth Jensen om Elværkets 100 års fødselsdag.

30.04.13

15 pct. er blevet mobbet

Interview i TV Lorrys aftenudsendelse om resultaterne af den Ungdomsundersøgelse Opvækst- og uddannelsesudvalget har fået lavet, der viser at 15 pct. af de unge i 8. og 9. klasse føler de er blevet mobbet det sidste år.

20.04.12

Frederikssund Prisen til Kent Ustrup

Web-TV indslag på fjordbold.dk blandt andet om uddelingen af årets første Frederikssund Pris i 2012 til Kent Ustrup.

24.06.11

Portrætudsendelse i FjordTV

Fredag den 24. juni 2011 sendte vores lokale TV-kanal en halv time lang portrætudsendelse om mig.