Om Kenneth
Kenneth Jensen foran et af de steder hvor han tilbringer allermest af sin fritid: Kulturhuset Elværket. Foto: Søren Wesseltoft.

Om Kenneth

Jeg hedder Kenneth Jensen. Jeg er 48 år og bor i Frederikssund kommune hvor jeg både er født og opvokset.


Rent fagligt er jeg oprindeligt uddannet økonom og revisor, (cand.merc.aud.). Det er dog inden for et lidt andet felt jeg beskæftiger mig. I det daglige er jeg ansat ved Frederikssund Kommune, hvor jeg fra 1. september 2009, efter knapt 10 år ved ungdomsskolen, valgte at skifte jobbet som viceskoleinspektør ud med en stilling som nyhedsredaktør og fotograf i kommunens kommunikationsafdeling.  I den forbindelse har jeg afsluttet diplomuddannelsen i kommunikation og journalistik ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016.


Siden efteråret 2016 har jeg været webmaster ved kommunen, med det overordnede ansvar for kommunens hjemmesider og digitale kommunikation. I mit job beskæftiger jeg mig også med mediejura, databeskyttelse og grafiske design.

Ved siden af mit job ved Frederikssund Kommune bruger jeg lidt tid på at arbejde freelance som fotograf og rådgive i kommunikation, webtilgængelighed og mediejura. Læs mere på www.kennethjensen.dk.


Jeg er også meget aktiv politisk. Siden 1. januar 2006 har jeg været medlem af Byrådet i Frederikssund Kommune for Socialdemokraterne.


Endelig har jeg været med til at stifte Kulturrådet i Frederikssund, og bestred indtil 2016 formandsposten for rådet gennem 15 år. Fra 2020 er jeg igen fornmand for det, lige som jeg er formand for Kulturhuset Elværket og AB Fyrrehaven, og i årene 2005-2009 stod jeg i spidsen for Musik over Broen.


Du kan få meget mere at vide om hvem jeg er, ved at læse flere af punkterne under "Om Kenneth" i menuen herover.


Du kan også se mere om mig i den portrætudsendelse på 30 minutter som Fjord TV lavede i juni måned 2011.